Algemene Voorwaarden

Babycontent

Hof Van Spruytlaan 22, 2550 Kontich

E-mail: info@babycontent.be

Ondernemingsnummer: 0761.652.908

 

Herroepingsrecht

U heeft gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat u de goederen niet wil houden. U kan de bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen. De kosten  hiervoor betaalt uzelf. Binnen de 30 dagen nadat wij de bestelling teruggekregen heeft, betalen wij de klant de volledige aankoopprijs ervan terug via overschrijving.

 

Leveringsvoorwaarden en verzending 

Zie rubriek 'verzenden en retourneren'

Klachten

We zijn niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan producten. U dient zich in dit geval te richten tot de desbetreffende fabrikant. Hou ons hier zeker van op de hoogte om dergelijke situaties te voorkomen.

Kleuren op foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Artikelen terugzenden op basis van een kleurafwijking is hierdoor dus ook niet mogelijk.

Heeft u andere klachten? Laat dit ons zeker weten zodat we samen naar een oplossing zoeken!

Garantie

De producten die op deze website werden aangekocht vallen onder de fabrieksgarantie overeenkomstig de specifieke bepalingen en voorwaarden vermeld in de originele documentatie van het product.

Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient u ons hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.

Een artikel kan worden teruggezonden op kosten van de klant. BabyContent draagt zorg voor de eventueel uit te voeren reparaties bij de fabrikant. Onafhankelijk van het vastgestelde probleem van het artikel, moet altijd met het defecte product, een kopie van de rekening en het garantiebewijs mee teruggestuurd worden.

Privacy

Jouw gegevens worden niet aan derden doorgegeven. BabyContent mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. U heeft het recht tot inzage van de gegevens die op u betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen naar info@babycontent.be.

Toepasselijk recht

Op deze Verkoopvoorwaarden is Belgisch recht van toepassing. De Rechtbanken van Antwerpen zijn exclusief bevoegd.

Eigendomsrecht

Geen van onze gegevens en foto's mogen gebruikt worden zonder onze toestemming.