Verzenden en retourneren

Verzenden

Je pakketje wordt gratis verstuurd vanaf €50.

Levering enkel in België.

Verzendkost bedraagt €4,90. Je kan kiezen om je pakket te versturen via  Bpost (niet verzekerd) of DPD (verzekerd). 

Je kan er ook voor kiezen om je bestelling af te halen op : Hof van Spruytlaan 22, 2550 Kontich.

 

Levering

Van zodra je pakketje hier vertrekt wordt het de werkdag erna geleverd. (In sommige gevallen kan dit een dag langer duren)

Betalen

Wij bieden onderstaande betalingsmiddelen aan:

  • Bancontact

  • Creditcard

  • Overschrijving vooraf (Je bestelling wordt verzonden van zodra we de betaling ontvangen hebben of na bewijs van overschrijving) 

Retourneren

 Niet tevreden over je aankoop? Wat jammer! Je kan na 14 dagen bedenktijd je pakketje eenvoudig terugsturen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar retour@babycontent.be met vermelding van je naam, ordernummer en de reden waarom je het pakketje retourneert. Je ontvangt hierna een retourlabel. Je verpakt de producten in een stevige doos, zorg ervoor dat alles vastzit in de doos om beschadigingen tijdens vervoer te voorkomen. (Tip: neem voor jezelf een foto, zo is er geen discussie achteraf indien het product beschadigd toekomt)

Hierna breng je het naar een geselecteerd afhaalpunt.

De goederen dienen zich in ongebruikte staat en originele verpakking te bevinden. Indien dit niet het geval is kan BabyContent afzien voor de terugbetaling hiervan of het bedrag gedeeltelijk terug te betalen.

BabyContent is niet verantwoordelijk voor het verliezen/beschadiging of diefstal van goederen tijdens de verzending van B-Post.

De goederen die verzonden worden met DPD zijn wel verzekerd.

 

Producten die in solden worden gekocht kunnen niet geretourneerd worden.